luni, 21 septembrie 2015

Avantajele unui program afterschool


                          Avantajele unui afterschool


Programele after-school oferă avantaje importante atât pentru părinţii cu un program încărcat cât şi pentru copiii care au posibilitatea de a-şi elibera rezolva temele pentru acasă sub supravegherea unui profesor şi de a lua parte la diverse activităţi recreative. Astfel, programul after-school echilibrează programul celor mici, între joacă, teme pentru acasă şi odihnă. 

Avantajele programelor de tip afterschool:
- Mediul sigur in care isi petrec timpul copiii;
- Elevul isi efectuareaza temele sub îndrumarea cadrelor didactice;
- Persoanele care coordoneaza grupul de copii au pregatire psihopedagogica;
- Programele after school ii ajuta pe copii sa relationeze intre ei, sa-si dezvolte personalitatea si sa-si faca prieteni atat prin joc cat si prin activitati educative;

 afterschool timisoara

-Elevul participa la activități opționale fără a fi necesară deplasarea dintr-un loc într-altul;

- Existenta unui program zilnic. Nevoia de stabilitate si imbinarea jocului cu temele si invatarea sunt esentiale pentru copilul de la scoala primara. In momentul in care copilul se simte in siguranta poate fi creativ si poate explora mediul inconjurator fara probleme.

 after school timisoara


ProgrameleAfter school nu ar trebui sa puna in umbra scoala. Dat fiind ca aici copilul poate avea pauze mai lungi, o masa, eventual o jumatate de ora de joaca il vor face pe copil sa ii placa mult mai mult sa vina aici decat la scoala. Discuta cu copilul si explica-i importanta scolii lui si faptul ca il recompensezi pentru rezultatele bune de la scoala, ducandu-l la after school.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu