duminică, 5 aprilie 2015

5 motive sa iti inscrii copilul la afterschool


     In acest articol va vom prezenta de ce este bine sa iti inscrii copilul la activitatiile unui afterschool si cum il poate ajuta acest lucru pe copilul tau.

  •     Cand mama si tata sunt la serviciu toata ziua, cine hraneste foamea de afectiune a copilului? Cum decurge dezvoltarea emotionala a copilului, atunci cand mama si tata nu sunt suficient de prezenti? Si ce variante avem ca sa inlocuim in mod sanatos lipsa parintilor? Raspunsul la aceste intrebari este inscrierea copilului la after-school unde va primi cea mai buna educatie si va fi supravegheat de catre cadre didcatice bine pregatite! Astfel parintii vor fi mai linistiti stiind ca prichindelul lor se afla intr-un loc sigur unde invata si se distreaza alaturi de prieteni.
After School Adventures Timisoara

  • La afterschool, copilul tau va lua parte la activitati prin care sa isi dezvolte increderea in el si sa invete lucruri noi despre viata. Faptul ca cel mic este supravegheat tot timpul de catre cadre didactice cu experienta este un beneficiu important in educatia sa!
  • Al treilea motiv pentru care sa iti inscrii copilul la activitatiile unui after-school este faptul ca vei scapa de grija temelor nefacute. Astfel copilul tau va veni acasa cu temele facute si verificate numa bune de a fi prezentate profesoriilor de la scoala. Stim ca pentru multi parinti gandul ca trebuie sa faca temele alaturi de cei mici ii ingrozeste. De aceea participarea celor mici la activitatiile unui afterschool ii scapa pe parinti de aceasta grija!
Timisoara Afterschool Adventures

  • Cresterea gradului de lucru in echipa pentru cel mic. Acesta este un motiv puternic pentru care parintii isi inscriu copii la un afterschool . Faptul ca cel mic va fi mereu inconjurat ce copii de varsta lui ii va intarii increderea in sine si capacitatea de cooperare si atentia!
  • Ultimul dar nu cel din urma motiv pentru inscrierea celui mic la un afterschool este faptul ca multe astfel de institutii ofera o masa proaspat preparata si sanatoasa pentru copii. Astfel parintii vor fi mai linistiti stiind ca prichindelul lor va manca sanatos si va avea energie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu